Bornholmerplakat

Om os

Vi er et bornholmsk kærestepar med stor kærlighed til vores smukke ø. Efter et kortere ophold i det københavnske vendte vi endelig tilbage og ideén om et grafisk design som skulle vise Bornholm fra sine bedste sider opstod.
Konceptet er, at vise Bornholms unikke natur og arkitektur fra deres bedste sider og samle det i én plakat. Ideéns oprindelse var kun med tanke på én plakat om Bornholm men det blev ikke tilfredsstillede nok for os. Konceptet er nu blevet til at vise Bornholm med dets gamle herreder og sogne. Så skulle man ønske et mere specifikt område af Bornholm kan man finde plakater herinde som enten er delt i de fire gamle herreder eller de endnu mindre gamle sogne.
Vi sigter efter stilrene plakater som skal kunne passe ind i de fleste hjem.

Kvalitet

Kvaliteten skal selvfølgelig være i højsædet og det skal gerne være så tydeligt som muligt.
Alle billeder som I vil se på hjemmesiden er udelukkende taget af os og specielt udvalgt.
Printeren som bruges til udskrift er en storformats fotoprinter - Epson Stylus Pro 4000 - og er vores egen så priserne kan holdes fornuftige.
Printerpapiret er 192g/m2 med et mat finish.
Årsagen hertil er, at plakaten ikke skal klistre til glasset i rammen, stadig kan stå kniv skarpt selv uden ramme og endelig er den matte finish med til at undgå det genskær som solen kunne lave forårsage.

Mathias Eriksen Medejer, -stifter, designer og fotograf
Mie Johansen Medejer, -stifter og fotograf